Szőcs Éva

 

 

World jumping

 

06/30 701-2009

Majd tíz év elteltét követően döntöttem úgy, hogy visszatérek, és ismét teljessé teszem az életem az által, hogy aerobik edzői munkát végzek. Mert bár az idő telt, de úgy igazán nem változott semmi bennem! Illetve dehogy nem, több tudást és tapasztalatot szereztem, halmoztam fel ez idő alatt.

 

Egészen pontosan tudom, mit szeretnék elérni, mi a célom és ehhez megtaláltam azt az eszközt, amely segíteni fog elérni.

 

Ez pedig nem más, mint a trambulin :)) Miért?

 

Mert az órák hihetetlenül jó hangulatúak, a vendégekben felidézi a gyermekkori boldog, gondtalan ugrálás örömét, ugyanakkor lehetőséget ad arra, hogy mindenki a saját tempójában, ritmusában tudja megvalósítani az edzését. Ez fontos nagyon, hiszen sokan azért sem mernek egy már működő csoportos edzésbe belevágni, mert félnek a kudarctól, az esetleges „kinézéstől”, ügyetlenkedéstől. Itt ez szóba sem jöhet

 

Hatékony és mégis rendkívül biztonságos, kiváló edzésprogram a pörgős kardió órák rajongóinak, ill. minden korosztály számára élvezetes, újfajta mozgási lehetőséget biztosít!

 

A trambulinok 120 cm átmérőjű, egyedi összetételű, könnyített acélból készülnek, felületük egy speciálisan kifejlesztett rugalmas anyag, amely koordinálja a test gyorsulását és lassulását. Az ugrófelület rögzítése a fémszerkezetre egy különleges gumikötéllel történik, melynek segítségével az ugrófelület átveszi és átadja a mozgási energiát. A felugrást követően a trambulinra való visszaérkezéskor a gumikötélnek köszönhetően a belső szervek rázkódása nagymértékben csökken, ezáltal kíméli a szerveket rögzítő belső szalagokat. Szintén a gumikötélnek köszönhetően kíméli az izületeket, széleskörű az orvosi felhasználása, mivel fontos szerepet kapott rehabilitációs programokban. A trambulinra erősített támaszték szolgál a gyakorlatok széles skálájának kivitelezéséhez és nem utolsó sorban biztonságot nyújt a vendégek számára.

 

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress bátran! 

 


* A world jumping órákon az órajegyen kívűl +500Ft trambulin díj fizetendő az óraadónak
 

 

Óráim:
kedd19:30World jumping basicAerobik terem
péntek16:00World jumping kidsAerobik terem
péntek17:00World jumping cardioAerobik terem