Timi

 

 

AlakformálóDinamikus jógaGerinctornaTRX

Egy biztos: küzdened kell az álmaidért, a céljaidért!

 

06/30 184 2013

Egészen pici korom óta rendszeresen sportolok. Kezdetben, mint szerintem majdnem minden kislányt anyukám beíratott Jazz-balettozni, majd később az edzőm ajánlásával elkezdtem fitnesszel foglakozni. Volt egy „kis” balesetem, és a gyógyulás után elkezdtem karatézni versenyszerűen, ahol 13 évet töltöttem el. Itt megtanultam hogy milyen az ha egy célért harcolsz, milyen az alázat, mi a fegyelem és egyáltalán milyen a  sport szeretete. Versenyekről versenyekre jártunk, levizsgáztam fekete övre, 1.Danra. Közben elkezdtem segédedzőként dolgozni a klubomba, és gyereket oktattam arra a mozgásformára, amelyet képviseltem. Majd ismét egy sérülés után váltottam és visszatértem a nőiesebb irányba, így kezdtem el Aerobik órákra járni, iszonyatosan megtetszett. Beiratkoztam a Fitness Company Aerobik edző szakára. Majd később elvégeztem a Preventív Gerinctréning továbbképzést Almásy Csillánál, és innen nem volt megállás, folyamatosan továbbképzésekre járok, hogy a legjobbat tudjam adni Nektek!

 

Továbbképzéseim:

  • Fitness Company - Gymstick
  • Fitness Company - Személyi edző
  • Almásy Csilla - Dinamikus Jóga
  • Fitness Company - TRX
  • R-med - TRX sport medicine
  • Almásy Csilla – Core stabilizációs tréning
     

A folytatásban még rengeteg minden szerepel. De egy biztos, küzdened kell az álmaidért, a céljaidért, ha nem teszel értük nem fogod elérni. Én segítek elérni a céljaid, de a TE elhatározásod a legszükségesebb. Imádom a munkámat, nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, bátran lehet kérdezni, vagy akár a segítségemet kérni. Te se habozz, gyere el bármelyik órámra, ha fogyni akarsz, ha alakot formálni, vagy csak kicsit egészségesebben élni. Az óráimon mindig ügyelek a helyes testtartásra, a pontos kivitelezésre.

 

A személyi edzéseim során a preventív szemlélet az elsődleges. Személyre szabott edzéssel hatalmas fejlődést tudunk együtt elérni. Te se habozz, keress bátran, ha fogyni akarsz, formálódni, vagy csak kicsit egészségesebben élni.

 

Várlak nagy szeretettel!

 

Óráim:
kedd18:00AlakformálóTRX terem
kedd19:00TRXTRX terem