Peak Whey Isolate fehérjepor

Mi az a Whey Isolat tejsavó fehérje?

A Peak Whey Isolat magas értékű whey protein izolátum verhetetlen tápértékekkel - ideális profi sportolók vagy diétázó hölgyek számára.

A Whey Isolat (95% fehérje tartalom száraz anyagban) extra gyors felszívódáú fehérje koncentrátum, hozzáadott l-leucinnal, emésztőenzimekkel, beta ecdysteronnal és tíz féle vitaminnal dúsítva. A Whey Isolat zsír és szénhidrát tartalma 1% alatt van, ezért diétában, laktóz intoleranciában szenvedőknek vagy akár a átlagembereknek is kitűnő választás, hiszen kitűnő az íze.

A biológiai értéke 157, több mint 54 %-a esszenciális aminosav (EAA), 29 %-a BCAA és 18 %-ban L-leucint tartalmaz, mely értékek felülmúlják szinte az összes többi elérhető fehérjét. (kivétel ez alól az Ana. Protein Professional, mely a szója protein izolátum tartalma miatt az anyagcserére is erős befolyással van).

Miért alkalmas nők számára is?

A Whey Isolat előállítása drága technológiát igényel, és a tejből a végén olyan fehérjepor jön létre, amely heteken belül nagy változást okozhat az alakodon. A Whey Isolat nem okoz vízvisszatartást a bőröd alatt, a cellulitiszed elhalványulhat, a fogyásod pedig megindul.

A Whey Isolat mindezt úgy tudja elérni, hogy ínyenc finom íze megmaradt, könnyű elfogyasztanod, és szinte tökéletesen cukormentes. Még erős laktózérzékenységben nők számára is alkalmazható, kevés tejcukrot tartalmaz, sőt a Peak laktóz emésztőenzimet, laktázt is adagol eme fehérjeporához.

Mára már tudod, hogy a legfinomabb és legelterjedtebb fehérjepor sajtból készül, és véletlenül fedezték fel a sajtgyártás során, hogy milyen értékes, magas fehérjetartalmú savó keletezik ekkor. Mindez azért fontos a számodra, mert ez a finom por lett a fehérjediéta alapja.

Mostanra a technológia lehetővé teszi, hogy ezt a sajtgyártás melléktermékeként keletkező folyadékot tovább módosítsuk úgy, hogy abból Te még jobban profitálhatsz.

A sportolók számára készülő táplálékok fejlesztése folyamatos az egész világban. Nem véletlen, hogy egy sprinter futó 1912-ben 10,6 sec teljesített, a mai világrekord 9,57 sec. Az emberi genetika ez idő alatt semmit sem változott, azonban a táplálkozási és edzési módszerek igen nagy mértékben fejlődtek.

Ilyen folyamatos fejlődésen mennek keresztül a fehérjeporok is, és a étrend-kiegészítők is. A tejsavó fehérje, vagy whey protein a fehérje és az aminosav komponens, melyet kivonunk a sajtgyártás melléktermékeként keletkező folyadékból. A whey protein rendelkezik a legmagasabb biológiai értékkel, minden ismert élelmiszer között.

A tökéletes fehérjepor, akár versenyfelkészülésre is!

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkElfogadom