Szabó Dóri

 

Személyi edző

 

Mini danceSpárta tréning

Ne másoknál próbálj meg jobb lenni, hanem annál, aki tegnap voltál!

 

06/30 529-9484

Fitness instruktorként végeztem az ország egyik legjobb iskolájánál, az IWI-nél, akiknek rengeteget köszönhetek, és ahol a tudásom alapjait szerezhettem meg. Gyerekkorom óta életem része a sport, fontos számomra az egészséges életmód.

 

Maximalista lévén sosem elégszem meg a jelenlegi tudásommal, ezért rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, konferenciákon, hogy a legjobb, legújabb, legkorszerűbb módszerekkel segíthessem vendégeimet céljuk eléréséhez. Hiszen, ha fejlesztesz azon, amiben nem vagy jó, akkor mindenben jobb leszel. Pályakezdő létemre rengeteg emberrel, edzésmódszerrel ismerkedtem meg, szereztem tapasztalatot tanfolyamokon, illetve magamtól utána járva/olvasva mindannak, ami érdekel, és amely tudást most szívesen tovább adnék, mindazoknak, akiknek szüksége/igénye van rá.

 

Van egy olyan mondás edzői körökben, hogy „csinálnod is kell azt, amit tanítasz!". Érdeklődési köröm ezért sokrétű, sok féle mozgásformát kipróbáltam már, és mindegyik nagyon sokat formálta mind a személységem, mind a fizikumom. Gyerekkoromban tánccal kezdődött a sport iránti szeretetem, amely remek alapot adott a helyes tartáshoz, mozgáshoz, majd a későbbiekben TRX, Spartan figh-ter, Crossfit, Kettlebell, súlyemelés, erőemelés iránt kezdtem el érdeklődni. Mindig a legjobbat próbálom kihozni magamból és elérni, hogy a tanítványaim, vendégeim elé pozitív példaként állhassak. Mindennap le kell küzdenünk önmagunkat, mindennap küzdenünk kell az álmainkért. Ne másoknál próbálj meg jobb lenni, hanem annál, aki tegnap voltál.

 

Nagyon sok étkezési módszert kipróbáltam már életem során, rengeteget utána jártam, érdeklődtem orvosoktól, dietetikusoktól, kísérleteztem e téren, mígnem sikerült beállítanom a számomra legmegfelelőbb módszert, ami mellett jól érzem magam a bőrömben és sikerült megtalálnom az egyensúlyt. Ha már van egy kitűzött célod, közös erővel segítek, annak elérésében edzéseink alkalmával, hogy minden nap jobb és jobb legyél.


„Ahhoz kell hozzászoknunk, hogy ne szokjunk hozzá az edzéshez!" - Azaz folyamatosan valami újat kell adnunk a testünk-nek, hogy biztosítsuk számára a megfelelő fejlődést.

KERESS BÁTRAN, HA A CÉLOD:

 

  • alakformálás
  • testzsír csökkentés/fogyás
  • testépítés, izomnövelés
  • erő-, állóképesség növelés

 

 

ÓRÁIM:

 

Tapasztald meg milyen egy kemény Spárta tréning, ahol mindent bevetünk annak érdekében, hogy  megtudd,  mire vagy képes!

 

Mini dance órák, jó hangulat, barátok, önfeledt szórakozás, kikapcsolódás.  Emellett komoly koreográfiát is összeállítunk, mellyel a későbbiekben meglepheted egy fellépés keretei között családod, barátaid. Többéves tánctudásom, tapasztalatom szeretném átadni gyermekeknek.

 

 

Óráim:
hétfő19:00Spárta tréningClock terem
szerda18:00Spárta tréningClock terem
péntek18:00Spárta tréningClock terem