Jetter Bence

 

Személyi edző

Ha megálmodtad, én segítek megvalósítani!

 

06/20 278-1197

Jetter Bence vagyok, személyi edző, testépítő-fitness edző. Mindkét szakomból, kitűnőre vizsgáztam így biztos, hogy a célodat a tökéletes úton fogjuk elérni, legyen az alakformálás, izomtömeg-növelés, állóképesség-növelés, stressz oldás.

 

„Ha megálmodtad, én segítek megvalósítani.”

 

Gyermekkoromban szinte az összes sportot kipróbáltam többet versenyszerűen is, de ahogy először beléptem az edzőterembe tudtam, hogy haza érkeztem.   Közel 10 éve foglalkozom a testépítéssel, egészséges életmóddal és táplálkozással.  Mára az egykori hobbiból ez lett a hivatásom és életem fő pillérje.

Fontosnak tartom, hogy folyamatosan tovább képezzem magam, ismerjem a legújabb edzéselveket, edzésmódszereket ezzel is segítve terveid mihamarabbi elérését. 

 

Edzéseink alatt maximális figyelmet fordítok a vendégeimre, a biztonságos szabályos végrehajtásra, és a motiváció fenntartására. Fontosnak tartom a jó légkört edzés közben.  Szeretek változatos edzéseket tartani, ezért többféle edzéstípust is alkalmazok a súlyzós edzéseket kiegészítésére, mit pl: TRX használata, cross edzés,  power walking, funkcionális edzés, sparrowbag. A peakgym tökéletes felszereltsége lehetőséget ad a legváltozatosabb edzéshez és legeredményesebb fejlődéshez.

 

Célom, hogy egy speciálisan rád szabott, a te adottságaidat figyelembevevő, céljaid eléréséhez legmegfelelőbb edzésterv készítésével és a bennem lévő fiatalos lendület átadásával, az edzés ne kötelező jellegű nyűg legyen, sokkal inkább kikapcsoló hatású, sikerekben gazdag, a nap fénypontja.