Hatt András

 

Személyi edző

Egyedül azok a korlátok léteznek, amiket te emelsz magadnak.

 

06/30 539-8705

Az ART Edzőképzés, Testépítés - Fanesz Sportoktató szakán végeztem kitűnő eredménnyel.

 

Hétéves korom óta sportolok. Kisiskolás koromban judóztam, majd középiskolás koromban a Zen Bu Kan Kempo harcművészetnek hódoltam. Ezt követően belekóstoltam az ökölvívásba, majd a Wing Tsun Kungfu-ba is. Az igazi szerelem azonban a saját testsúllyal végzett edzés vagy, ahogy sokan ismerik a Street Workout lett. Autodidakta módon öt éve űzöm, de idővel rájöttem, hogy a mindenre kiterjedő edzéshez, súlyzós es kiseszközös ellenállás is szükséges. Így kezdtem el megteremteni a saját hibrid módszerem, ami erős gimnasztikai alapra támaszkodik, megteremtve ezzel a tökéletes testtudatot, izomkontrollt, de ugyanilyen fontos eleme a súlyzós, kiseszközös és kardiovaszkuláris edzés. A rendszert személyre szabva, egyéniségnek, képességeknek, kornak megfelelően és a célokhoz tökéletesen igazodva alakítom. Mindenkinek a fejlődését folyamatosan monitorozom es értékelem, az edzéseket és módszereket változtatom, hogy a legnagyobb hatékonysággal hasznosulhasson az edzésbe fektetett energiája,

 

A Peak Gym Gold korszerűen és tökéletesen felszerelt edzőtermében a lehetőségeim korlátlanok, emiatt is örülök, hogy itt fejleszthetem tovább jelenlegi és új tanítványaim. Régóta nagy hangsúlyt fektetek a funkcionális anatómiára és az emberi szervezet működésének megértésére, így azonnal látom, hogy egy adott mozdulatot hol kell korrigálni, hogy az sérülésmentes és eredményes legyen. Az edzés mellett az életmód optimalizálását is létfontosságinak tartom, úgy, mint a megfelelő folyadék- és táplálékbevitel és a hormonegyensúly fenntartását. Bátran fel lehet tenni a kérdéseket és örömmel meg is válaszolom azokat.

 

Aki engem választ mentorának, nem csak egy edzéstervet és annak levezetését kapja, hanem egy lehetőséget az élete minőségének szignifikáns javulására.