Tolnai Klári

 

Személyi edző

Nem lesz könnyű, de hidd el megéri!

 

06/30 225-4661

Már több mint 15 éve a sport nagy szerepet játszik az életemben. Akkoriban még csak a hobbim volt az edzés. De azóta már a hobbim a munkám, vagy a munkám a hobbim? Végül is tök mindegy, mert az életem meghatározó része lett és ezt az életformát már nem adnám fel semmiért.

 

A célom, hogy az egészséges életmód: azaz a táplálkozás, a testmozgás, a pozitív gondolkodás egy életforma legyen mindenki számára. Tehát hogy mindennap örömmel állj neki a napi tevékenységeidnek és ne az zakatoljon folyamatosan a fejedben, hogy már megint erről vagy arról le kell mondani, meg már megint edzeni kell ... meg nincs időm már magamra sem... mert mindenki fontosabb...

 

Na itt mondom azt, hogy állj meg egy pillanatra, és Igenis Te is fontos vagy! Neked Is szükséged van arra, hogy jól érezd magad a bőrödben! Mert az évek szállnak és nem mindegy hogy milyen állapotban fogsz megöregedni! Szóval, ha az a célod, hogy azt a "lerobbant" (vagy nevező bárminek Is) harminc-, negyven- vagy afölötti tested még mozgékonnyá varázsold, akkor nincs még semmi veszve. Edzésről edzésre, hónapról - hónapra fokozatosan fogsz fejlődni, amit általában a környezeted hamarabb észre fog venni, mint Te magad! Ha nem hiszed, tegyél egy próbát! Ha még az idén elkezded az edzést, jövő nyárra tuti hogy sokkal jobban fogsz kinézni!

 

Amiben segithetek:

  • erő- és állóképesség fejlesztés
  • koordináció- és egyensúlyérzék javítása
  • testzsír csökkentés, fogyás
  • izomtömeg növelés
  • táplálkozási tanácsok
  • funkcionális edzések (saját testsúllyal vagy TRX, gumikötél, fitball, kettlebell, bosu)
  • ülő munkát végzőknek: nyak-,váll-,hát és derékfájdalmakra gerinctorna gyakorlatok

 

Vagy ha csak hatékonyabbá szeretnéd tenni az unalmas edzéseidet, akkor is keress bátran! Különben nem lesz könnyű, de hidd el megéri!