Pilisi Anna

 

 

Box-aerobicDeep Work AerobicKöredzésStep Koreo

Senki sem nyert még versenyt, aki nem nevezett be.

 

Szeretnék bemutatkozni nektek, Pilisi Anna vagyok, 23 éves. 2014-ben végeztem az IWI Fitness iskolában, mint Aerobic edző. Tanulmányaimat folytatva, személyi edzőnek tanulok.

 

A sport mindig is az életem része volt. Óvodás korom óta tornáztam. Mikor nagyobb lettem inkább csapatjátékokat játszottam. Megtanultam mit jelent közösségbe tartozni. Szeretek az embereknek segíteni, illetve átadni azt az érzést, amit én érzek olyankor, mikor közösen teszünk a saját egészségünkért és céljainkért. Ezt az adrenalint, szabadságot, akaratot, pörgést szeretném, ha Ti is átéreznétek és pozitív energiaként áramlana tovább felétek. Nincs is annál jobb, mikor az ember látja és érzi a fejlődést fizikailag és lelkileg egyaránt. 

 

Lehetőséget kaptam itt a Peak Gymben, hogy ezt átadhassam Nektek is. Minden órán azon leszek, hogy a kitartó munkátok, meghozza a gyümölcsét. 

Előnyben részesítem a köredzéseket, az alakformáló, zsírégető, box, deep work, step aerobic, és koreografált órákat. Igazából én mindet imádom. Remélem ti is kedvelni fogjátok.

 

Amiben még segíteni tudok Nektek, az a helyes és öntudatos táplálkozás. Ezen belül is a sporttáplálkozás és táplálék kiegészítés. A mai világban ez elég kényes téma, hiszen rengeteg ember küzd a testsúlyával. Étrenddel, hasznos tanácsokkal, személyes konzultációval állok a rendelkezésetekre. 

 

 

Óráim:
hétfő19:00KöredzésClock terem
csütörtök18:00Deep Work AerobicAerobik terem