Péntek Veronika

 

 

Spinning

 

06/70 635-4186

Péntek Veronika vagyok, örömre, bánatra mindig a sport jelentette a legjobb megoldást, kifejezést és kiutat az életemben. Sokáig kerestem mi tud valóban kikapcsolni, távol kerülni a világtól vagy közelebb kerülni önmagamhoz.

 

Az első pedálhajtással a Spinning (R) szerelem lett! Nemcsak élményt adott, hanem egy új életstílust, ugyanis egy tudományos alapokon fekvő pulzus-kontrollált edzésformát ismerhettem meg és sajátíthattam el. Két év sem kellett hozzá, hogy Spinning (R) Instruktori képzésre jelentkezzem, amit sikeresen teljesítettem 2017 szeptemberében.

 

A legfantasztikusabb a Spinning (R) órákban, hogy bárki bármilyen edzettségi szinttől részt vehet rajta. Egy olyan csoportos edzési forma, ahol mindenki az egyéni céljainak megfelelően tud dolgozni, legyen az akár versenyre való felkészülés, alakformálás, súly csökkentése, állóképesség növelése. A legkiválóbb kardióedzés, amely egyszerre fejleszti a lelket és a testet.

 

Hogy folyamatosan fejlődjek rendszeresen részt veszek továbbképzéseken:

 

  • Ellenjavalt mozdulatok a Spinnning (R) programban
  • Periodizáció hazai és külföldi rendezvényeken is:
  • Fitbalance 2015,2016,2017 Budapest
  • Spinning day Slovenia, 2017.04.01 Ljubljana
  • WSSC World Spioning IRI and Sports Conditioning Confe-rence 2017.06.01-04. Miami, Florida

 

Várlak szeretettel, ha kardióedzés része az edzéstervednek, ha sportolsz, ha bringázol és szeretnél kilométereket tekerni, de ugyanakkor még időben hazaérni, ha egyszerűen csak munka után szükséged van egy kis feszültségoldásra, ha jól szeretnél aludni, ha kihívásra és sikerélményre vágysz, ha szeretnél kalóriát égetni, az immunrendszeredet erősíteni, ha szeretnél tenni az egészségedért, a szívedért!

 

Óráim:
kedd18:30SpinningIndoor Cycling terem
csütörtök17:30SpinningIndoor Cycling terem