Jász Izabella

 

 

GiryaHIIT

 

Kiskorom óta, a sport/élsport az egyetlen dolog, ami mellett kitartottam, rossz időszakban magával húzott, a jóban pedig motivált. Mindenre megtanított, amire az életben szükségem van. Amikor valamilyen mérföldkő előtt állunk a legtöbb esetben csak magunkra számíthatunk, de így van rendben! Ez a saját harcunk, amit önmagunk ellen vívunk. A gondviselés első lépésben feladatként önmagunk megerősítését adja. 

 

Hiszem, hogy semmi sem állhat útjába az emberi akartnak, amely kinyilvánított célja érdekében kész napról-napra átlépni a határait, külső ingerek ellenére is. Ezáltal tanuljuk meg mire vagyunk képes önerőből. A gondviselés utolsó lépésben pedig bebizonyítja, hogy mindez igen is MEGÉRI... 

 

Az én célom az “azért edzek, mert kell”-től elvezetni Titeket az “azért edzek, mert szeretem”-ig. Az óráimon, az erő-állóképességet és a kitartást is egyaránt fejlesztjük. 

 

Törekszem egy edzői közösség kialakításra ezzel is emelve az edzés minőségét és hangulatát.  

 

HIIT

Magas intenzitású edzés, melyet minimális eszköz használattal, időre hajtunk végre. Az edzés hatékonyan növeli az erő-állóképességet, formálja az izomtömeget, felpörgeti az anyagcserét, valamint afterburn hatása is van, azaz edzés után is tart a zsírégetés. 

Ajánlom kezdők, újrakezdőknek és hajlandóknak egyaránt, mert az edzés intenzitását csoporton belül is személyre lehet szabni. 

 

Girya

Orosz edzésmódszer. Kettlebell (eszköz) alkalmazásával gyakorlatsorokat végezünk. Fejleszti az erő-állóképességet, azaz legyünk jó kondiban és emellett kitartó erőt generálunk. Az edzés mellékhatása: kerek farizom, formás vállak, feszes combok illetve kockás has. Megszabott a terhelési idő, ezáltal jobban igénybe veszi a szív és a tüdő munkáját. Hölgyek figyelmébe is ajánlom! A félreértések elkerülése végett, a nagy súlyzós edzéstől nem lesznek “túl izmosak”, ellenben gyorsan hoz látványos eredményt! 

 

Óráim:
hétfő19:30IntervallAerobik terem
csütörtök19:00IntervallAerobik terem
csütörtök20:00Spartan racingAerobik terem
péntek17:00IntervallIndoor Cycling terem